Monday, December 31, 2007

Happy 2008

... Zoals de meesten onder jullie wel weten van ons, wij zijn absoluut geen 'kei' in het sturen van kaartjes en zeker niet rond Kerst en Nieuwjaar. Ooit hebben wij zelfs een poging gedaan om ze te schrijven, een week of zo voor Kerst, maar uit luiheid hebben we die weer laten liggen en vergeten, tot het volgende jaar zodat we sommigen konden verrassen met 2 kaartjes : ene van het voorbije jaar en ene van het volgende jaar :)

Alle clichés van de beste wensen hier nog op een rijtje, maar wel oprecht gemeend : voor iedereen een gezond en vooral gelukkig nieuwjaar gewenst. Hopen dat iedereen zijn goede voornemens realiseert (stoppen met roken (W.), beginnen trainen voor de marathon in april :-), een lief vinden,...) en dat jullie diepste wensen mogen uitkomen. Eén ding heb ik me al gerealiseerd nu wij hier in de States zijn beland : het is nooit te laat om je dromen na te jagen als het moment zich voor doet !

In ieder geval, voor jullie in België en Nederland is het nog een dikke 4 uur aftellen vooraleer de eerste champagne zal knallen, amuseer jullie nog goed! Bij ons is de dag maar net begonnen, ondertussen in San Diego beland. Ook al zijn we ver weg en onderweg, wij denken van tijd tot tijd toch terug aan de mensen van thuis...

1 comment:

Helen said...

Hey!

Super gelukkige nieuwjaar van Cécile, Kris en Helen!

Hier ook niets anders dan vette cliché wensen en natuurlijk 3 kussen!!!

Groetjes, Helen.